Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

15/4/16

INAUGURACIÓ DE LA BASE NÀUTICA PER A GRANS ESLORES MATARÓ MARINA BARCELONA



Neus Munte: “Aquest nou equipament situarà la capital del Maresme com a referent del sector nàutic a Catalunya”

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, va inaugurar oficialment ahir (14 d'abril) les instal·lacions de la base nàutica per grans eslores Mataró Marina Barcelona que gestiona l'empresa Varador 2000. La consellera va destacar que aquest nou equipament situarà la capital del Maresme com a “referent del sector a Catalunya”. Munté va afegir que aquesta marina contribuirà a “impulsar l'activitat econòmica de la zona i a crear nous llocs de treball”.

La consellera va fer un recorregut per les instal·lacions de Mataró Marina Barcelona acompanyada pel president de Varador 2000, Xiqui Mas, i per l'alcalde de Mataró, David Bote. Durant la visita Munté també va valorar especialment el “compromís dels gestors de l'empresa amb la formació i amb la nàutica i vela esportiva”. La marina acull un espai de formació on els alumnes de Formació Professional de l'Institut Miquel Biada de Mataró fan pràctiques d'un grau mitjà de manteniment d'embarcacions. Properament, a més, també es posarà en marxa un curs de tecnificació de vela per als més joves i d'altres iniciatives relacionades amb la nàutica i la formació.

Durant la inauguració de la marina l'alcalde de Mataró va assenyalar que “impulsar les activitats portuàries és impulsar la ciutat”, i també va destacar la bona disposició que existeix al consistori mataroní per cercar noves vies de col·laboració amb Varador 2000 per desenvolupar noves activitats i iniciatives en aquest espai. 

D'esquerra a dreta: Josep Bernabeu, David Bote, Neus Munté i Xiqui Mas
Xiqui Mas, president de Varador 2000, va incidir també en el paper decisiu que pot jugar aquesta marina per desenvolupar “el turisme i la nàutica al Maresme”. En aquest sentit, Mas va assenyalar que “l'èxit econòmic de la marina és l'èxit econòmic de la ciutat, de la comarca i del país. El nostre objectiu –va afegir Mas– és aportar valor afegit al sector nàutic català, impulsar el turisme i crear riquesa en el territori”. El màxim responsable de Varador 2000 també va indicar que el projecte d'aquesta base nàutica és un projecte transversal, “un projecte que té una pota a Mataró i una altra a Arenys de Mar”, on l'empresa té la seva base tècnica i on realitza el manteniment de les embarcacions que amarren a la marina i d'altres.

Mataró Marina Barcelona és base nàutica ubicada en el moll de ponent del port de Mataró, la capital de la comarca del Maresme. És una marina molt tranquil·la i segura, dissenyada especialment per tots aquells que volem amarrar els seus iots en un lloc estratègic de la costa nord de Barcelona. Entre la capital de Catalunya i França no existeix cap altra instal·lació portuària d'aquestes característiques.

En aquesta nova marina, que funciona en règim de concessió administrativa de Ports de la Generalitat, poden amarrar prop de 30 vaixells de gran eslora (de 20 a 50 metres d'eslora). La marina està equipada amb els serveis més moderns per atendre adequadament a aquest tipus d'embarcacions, i amb una àrea d'equipaments on s'han ubicat una zona esportiva, una zona lúdica per a tripulacions i un ampli espai de serveis.

Recull de premsa: La Vanguardia, La Vanguardia, ABC, El Punt AvuiPanorama náutico, Superyacht Bussines, Superyacht News, Megayacht News, Yachting Pages, The Islander, Vilaweb, Mataró Ràdio, Skipper, Náutica & Yates, M1TV, Barcos a vela, Barcos a motor, Mar abierto, Diari Maresme, Tot Mataró, CapgròsEuropa Press, Girona Noticies, Ràdio Arenys, Finanzas.com, Directe.cat, Revista del Maresme,Noticiaspress