Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

13/6/15

El Campus de l'Alimentació organitza un Curs de Cuina i Ciència on cuiners i científics posaran en comú els seus coneixements



·El curs significa un pas més cap a l'academització de la gastronomia

El Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB) dóna un altre pas endavant en el seu propòsit d'acostar la gastronomia al món acadèmic. El nou curs d'extensió universitària Curs Cuina i Ciència que comença el proper dia 29 de juny és pioner en el seu gènere, doncs neix amb la voluntat d'unir cuiners i científics per posar en comú coneixements que hores d'ara sovint han viscut en mons separats, el culinari i el científic.

Per primer cop en l'àmbit universitari del nostre país, el Campus de l'Alimentació de la UB vol fer confluir en un mateix àmbit cuina i ciència. Com ja va fer la Universitat de Harvard amb el curs Science and Cooking restringint-ho a l'àmbit científic, el curs que ara proposa el Campus vol formar tant cuiners com científics, centrant el focus d'atenció en una cuina contrastada amb coneixements científics.

El curs, que eleva els cuiners a la categoria de professors universitaris, està dirigit principalment a professors d'escoles de cuina i professors de ciències i cuiners que vulguin conèixer el món de la cuina per aplicar-lo a les seves classes o la seva cuina.

El curs, dirigit per Màrius Rubiralta i coordinat per Per Castells Esqué, compta amb una extensa nòmina de professors de reconegut prestigi -una quarantena-, tant de l'àmbit científic i universitari (Joan Vallès, Teresa Garnatje, Robert Soliva, Carme González, Claudi Mans, Francesc Guardiola, Joaquim Gosábez o Laura Bayés, entre molts d'altres) com de l'àmbit de la cuina i la restauració (Sergi de Meià, Jordi Cruz, Josep i Jordi Roca, Nandu Jubany, Pere Planagumà, Carles Tejedor o Felipe Celis, entre d'altres).