Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

3/6/15

L'empresa de Reus Cuina Gestió s'adhereix al segell de garantia Marca Cuina Catalana



Cuina Gestió també promourà la Candidatura UNESCO Cuina Patrimonide la Humanitat als menjadors escolars

La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) i l'empresa de restauració per a menjadors escolars i altres col·lectivitats Cuina Gestió han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'empresa s'adhereix al distintiu Marca Cuina Catalana, l'únic segell de garantia que identifica els establiments i empreses vinculades a l'alimentació que elaboren cuina tradicional catalana arreu del país. El conveni l'han signat Víctor Rafecas, director general de Cuina Gestió, i Pepa Aymamí, directora general de la FICCG.

Pepa Aymamí i Víctor Rafecas
L'empresa de Reus, que gestiona 118 menjadors i cuines de diversos col·lectius com escoles, empreses, residencies de la tercera edat i clíniques privades a Catalunya, ha obtingut aquest segell de qualitat i garantia perquè els seus menús inclouen un nombre elevat de plats de cuina catalana i perquè només utilitza per cuinar-los productes de proximitat i de temporada, fet que contribueix al coneixement i la preservació dels productes autòctons. En els menús que elabora Cuina Gestió satisfan plenament totes les opcions alimentàries des d'un punt de vista nutricional i les d'usuaris amb dietes i necessitats especials(al·lèrgies, intoleràncies, prescripcions mèdiques, etcètera).


Segons aquest conveni, Cuina Gestió també es compromet a donar tot el seu suport a la Candidatura UNESCO Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat que promou la FICCG, pel reconeixement de la cuina catalana tradicional com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat en la modalitat de bones pràctiques. Cuina Gestió esdevé col·laborador de la campanya i, com a tal, participarà en diverses iniciatives que porta a terme la FICCG per tal de promoure la candidatura com el programa escolar "Coneix el Patrimoni Culinari Català" i d'altres.

Recull de Premsa: La Vanguardia, Reusdiari, Reusdigital, Reus TV