Cuina
Gestió també promourà la Candidatura UNESCO Cuina Patrimonide
la Humanitat als menjadors escolars
La
Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica
(FICCG) i l'empresa de restauració per a menjadors escolars i altres
col·lectivitats Cuina Gestió han signat un conveni de col·laboració
mitjançant el qual l'empresa s'adhereix al distintiu Marca
Cuina Catalana,
l'únic segell de garantia que identifica els establiments i empreses
vinculades a l'alimentació que elaboren cuina tradicional catalana
arreu del país. El
conveni l'han signat Víctor Rafecas, director general de Cuina
Gestió, i Pepa Aymamí, directora general de la FICCG.
Pepa Aymamí i Víctor Rafecas |
Segons
aquest conveni, Cuina Gestió també es compromet a donar tot el seu
suport a la Candidatura
UNESCO Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
que promou la FICCG, pel reconeixement de la cuina catalana
tradicional com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat en la
modalitat de bones pràctiques. Cuina Gestió esdevé col·laborador
de la campanya i, com a tal, participarà en diverses iniciatives que
porta a terme la FICCG per tal de promoure la candidatura com el
programa escolar "Coneix
el Patrimoni Culinari Català"
i d'altres.
Recull de Premsa: La Vanguardia, Reusdiari, Reusdigital, Reus TV