Vichy Catalán 1881 és una mirada al passat, una revisió dels orígens de la marca en clau moderna que ens apropa a l'època que va marcar un abans i un després en la història de les aigües minerals d'aquest país: l'època en que el fundador de la marca, el doctor Modest Furest, va iniciar el procés d'embotellat i distribució d'aquesta aigua 'premium', una de les aigües predilectes dels professionals de la restauració i dels consumidors.
Vichy Catalán 1881 es presenta en una edició limitada exclusiva d'estètica 'vintage' que es començarà a distribuir a l’octubre en el canal horeca i al canal alimentació en dos únics formats de 750 ml i 330 ml (reutilitzables i reciclables). Aquesta nova sèrie –la cinquena– d'ampolles inspirades en el modernisme de Vichy Catalán és diferent a totes les anteriors. El nou envàs abandona els elements serigrafiats i incorpora un doble etiquetatge elegant, de traça modernista, que destaca amb força sobre el color verd intens del vidre. Les etiquetes, de color marró clar, com les més antigues de la marca, combinen harmònicament elements moderns i antics.
Vichy Catalán és una aigua mineromedicinal que brolla espontàniament a 60ºC amb el seu propi gas carbònic al fontanal Vichy Catalán de Caldes de Malavella (Girona). Amb la sèrie 1881, la marca vol homenatjar una història marcada per l'excel·lència, la qualitat i el compromís amb la salut dels consumidors, com refermen diversos estudis científics realitzats pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) durant els darrers anys. Aquests estudis demostren que la ingesta habitual d'aquesta aigua redueix els índex totals de colesterol LDL o colesterol dolent. Aquestes investigacions s'han realitzat amb grups de risc (dones postmenopàusiques) i entre grups d'homes i dones joves (de 18 a 35 anys) sense problemes de salut.
Més informació a www.vichycatalan.es
Clipping de prensa: El Punt Avui, Carta Variada, Marketing4food, Gastronoticias, El Periódico de la Publicidad, RestauranteHotelBar, Equipamiento hostelero, Barcelona Divina, Catalunya Press, Gourmet Catalunya, Club Darwin, Góndola digital, Financialfood, Diario crítico, Vinos y Restaurantes, InfoAlimentacion, InfoPack.