Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

18/6/13

Vichy Catalán ret homenatge al seu fundador, el doctor Modest Furest

·Llança una sèrie limitada d'etiquetes per commemorar el 160 aniversari del naixement d'aquest metge emprenedor


A partir dels propers dies totes les ampolles de Vichy Catalán lluiran un etiquetatge especial que commemora el 160 aniversari del naixement del fundador de la marca i de l'empresa, el doctor Modest Furest i Roca. L'homenatge de Vichy Catalán al seu fundador es plasma en una etiqueta elegant on la imatge del doctor Furest i la del Balneari Vichy Catalán ocupen un lloc destacat.

Aquesta sèrie limitada d'etiquetes d'homenatge al fundador de Vichy Catalán s'utilitzarà a tota la gamma d'envasos reutilitzables d'1 litre, 500 ml i 250 ml que s'utilitzen en el sector de la restauració, i en els d'1 litre i 250 ml que es comercialitzen en el sector de l'alimentació. La imatge del doctor Furest també hi serà present en els paquets de sis ampolles de 250 ml, que també s'han vestit amb una imatge i una composició molt semblant a la de l'etiqueta.


La figura més emblemàtica de la història de Vichy Catalán –un home emprenedor i figura destacada de la ciència mèdica del seu temps–, va posar en marxa l'empresa l'any 1881 i va iniciar d'immediat l'explotació moderna, industrial i científica d'aquestes aigües. Ell va descobrir les propietats mineromedicinals de Vichy Catalán, una aigua que és sinònim de salut arreu i un referent de qualitat indiscutible.

El doctor Furest va posar en marxa la primera planta embotelladora de Vichy Catalán a Caldes de Malavella (Girona), i pocs anys desprès inicià la construcció de l'Hotel Balneari Vichy Catalán. Des d'un primer moment va tenir clar que les propietats saludables de l'aigua Vichy Catalán eren excepcionals i per això va decidir que calia embotellar-la perquè tothom pogués gaudir amb el seu consum i, alhora, promoure el seu aprofitament termal.