Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

19/7/11

Tupinamba idea càpsules monodosi per a bars, restaurants i cafeteries

Cafès Tupinamba acaba de llançar al mercat les càpsules monodosi per a la restauració professional. Aquestes noves càpsules s'adapten a totes les cafeteres professionals de bars i restaurants. D’aquesta manera -com explica avui El Periódico de Catalunya en una extensa informació-, el producte manté la qualitat organolèptica inalterable i se serveix d’una forma més homogènia. La càpsula monodosi de Tupinamba es distingeix pel contingut equilibrat amb un mateix gramatge, ni excessivament mòlt ni massa espès.

El director general del Grup Tupinamba, Antoni Riera, explica en aquesta notícia que publica avui el rotatiu esmentat que les noves càpsules garanteixen un cafè amb una qualitat òptima i bona presència de crema doncs el recipient evita que la temperatura perjudiqui el contingut. El sistema capsular també permet als professionals oferir més varietats de cafè sense haver de disposar de diversos molinets dispensadors. A Tupinamba, les més comunes són el cafè Soft, format 100% per aràbiga; una mescla Classic d’aràbiga i robustes i un tercer genèric descafeïnat aràbiga, les principals tipologies del cafè cru. A les clàssiques se sumen les noves línies monovarietals: Jamaica Blue Mountain, Kenya doble A, Etiòpia, Costa Rica, Guatemala, el colombià de Nariño i el cafè ecològic de comerç just certificat.

Aquesta nova forma de fer cafè en els àmbits professionals garanteix un producte de qualitat "sempre", independentment de la persona que accioni el mecanisme de la cafetera als bars o restaurants.