Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

4/7/11

L'Institut Català de la Cuina distingeix el Grup Tupinamba



Riera, amb els dos guardons. Foto: F. Cedó
Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (organisme adscrit a la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya), i Xavier Mestres, president de l'Institut Català de la Cuina (ICC), han presidit l'acte d'entrega de les plaques de l'ICC i de la Marca Cuina Catalana a l'empresa maresmenca del sector del cafè Grup Tupinamba. L'acte s'ha fet avui a les instal·lacions del Grup Tupinamba a Canet de Mar. A l'acte també ha assistit Antoni Riera, director general del Grup Tupinamba; Pepa Aymamí, directora de l'Institut Català de la Cuina; els presidents de les Federacions Interterritorials d'Hostaleria i Restauració de la província de Barcelona i diversos cuiners de prestigi com Montse Estruch, Ly Leap i Eduard Arola, entre d'altres.

Aquestes distincions, s'atorguen com a reconeixement a la llarga trajectòria del Grup Tupinamba –la primera empresa catalana en comercialitzar cafè amb marca pròpia al segle XIX–, que sempre s'ha caracteritzat per elaborar productes d'alta qualitat molt arrelats (encara que el cafè no sigui originari de Catalunya) a la cultura gastronòmica catalana. A banda de l'entrega d'aquests guardons, els assistents també han realitzat una visita a les instal·lacions del Grup Tupinamba, una planta modèlica que incorpora els avanços mediambientals més eficaços i els sistemes de reducció de consum energètic més moderns.

L'entrega d'aquests guardons l'han recollit diversos mitjans de comunicació com els diaris Avui i El Punt, Ràdio Canet i M1tv entre d'altres.