Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

7/9/11

Vichy Catalán referma la seva intenció d'adquirir Cacaolat


Vichy Catalán creu que el procés que lidera el jutjat de Barcelona és el que millor defensa els interessos dels treballadors de Cacaolat i el futur de la marca

Vichy Catalán ha anunciat avui que referma la seva intenció d'adquirir la unitat productiva de Cacaolat SA seguint el procés obert amb aquesta finalitat pel jutjat Mercantil número 6 de Barcelona. “Entenem que aquest procés és el més net, el que millor salvaguarda els interessos dels treballadors de Cacaolat i el que millor garanteix el futur de la marca”, indica el conseller delegat de Vichy Catalán, Joan B. Renart i Montalat.

Segons Renart, el procés de venda que lidera el jutjat de Barcelona també “pot ajudar a enfortir el teixit econòmic del país, doncs accelerarà de forma immediata l'activitat industrial i comercial d'una marca molt arrelada i apreciada pels consumidors”. Cal recordar que l'oferta de Vichy Catalán per adquirir Cacaolat contempla el manteniment dels centres productius, logístics i comercials de la companyia i la construcció d'una nova planta de producció.

Per a Vichy Catalán, la venda del 95% de les accions de Cacaolat que es troben en mans de Clesa (la seva matriu) autoritzada pel jutjat Mercantil número 6 de Madrid “genera molts dubtes i no és la millor opció per garantir el futur dels treballadors i de la marca”, doncs els beneficis de la venda d'aquestes accions probablement no revertiran directament a Cacaolat. És per aquest motiu que Vichy Catalán ha optat per no seguir la via de la compra d'accions per fer-se amb l'empresa.

Vichy Catalán anunciarà properament que tal com va fer en el seu dia presentant un aval de 3 milions d'euros per iniciar el procés de compra, aviat presentarà una oferta econòmica en ferm per adquirir la unitat productiva de Cacaolat.