Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

4/11/15

La Marca Cuina Catalana s'introdueix a les residencies de la tercera edat de la mà de l'empresa Cuina Gestió


La Marca Cuina Catalana, l'únic segell de garantia que identifica els establiments i empreses vinculades a l'alimentació que elaboren cuina tradicional catalana arreu del país, acaba d'aterrar a les residències de la tercera edat de la mà de l'empresa de Reus Cuina Gestió. Aquesta empresa gestiona arreu del país prop de 120 menjadors i cuines de diversos col·lectius com ara escoles, empreses, clíniques privades i residencies de la tercera edat.

D'esquerra a dreta: D. Pallí, P. Aymamí i M. J. Casas
La primera residència de la tercera edat que s'ha convertit en col·laboradora de la Marca Cuina Catalana ha estat la Fundació Obra Social Benèfica de Castellar del Vallès, dedicada a l'atenció socioassistencial i sanitària de la gent gran. El menjador d'aquesta residència forma part de la xarxa de Cuina Gestió, que es va poder adherir a la Marca perquè els seus menús inclouen un nombre elevat de plats de cuina catalana i perquè només utilitza per cuinar-los productes de proximitat i de temporada, fet que contribueix al coneixement i la preservació dels productes autòctons.

A l'acte de col·locació de la placa identificativa de la Marca Cuina Catalana en aquesta residència hi van assistir diversos directius de Cuina Gestió com David Pallí, Jordi Guinyó, David Estarlich i Núria Salvadó; Maria Josep Casas, directora de la Fundació Obra Social Benèfica de Castellar del Vallès; Glòria Massagué, regidora de serveis socials de l'Ajuntament d'aquesta població i Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG), entitat que impulsa i regula la Marca.

Durant la presentació de la Marca Cuina Catalana a Castellar del Vallès, Aymamí va destacar davant d'una nodrida representació d'usuàries de la residència, que elles “són la memòria viva de la cuina catalana i de tot el seu ric patrimoni”. De fet la residència ha editat un llibret amb receptes tradicionals de la cuina catalana aportades per un grup de les seves àvies-usuàries que tindrà continuïtat en altres formats amb la col·laboració de la FICCG, que hi donarà difusió.