Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

29/5/13

Els cuiners Carles Gaig i David Heras i l'historiador Daniel Giralt-Miracle presenten La cuina dels cartells modernistes


Avui s'ha presentat al Restaurant Gaig de Barcelona La cuina dels cartells modernistes, el nou llibre dels cuiners Carles Gaig (1 estrella Michelin) i David Heras, xef del restaurant Delicius de l'Hotel Balneari Vichy Catalán. El llibre també compta amb la col·laboració inestimable del crític i historiador Daniel Giralt-Miracle, autor del pròleg i de tots els textos explicatius que acompanyen els 30 cartells inclosos a l'obra. El llibre l'ha editat Galerada amb la col·laboració del Grup Vichy Catalán.

La Cuina dels cartells modernistes proposa un interessant diàleg artístic i culinari entre el cartellisme modernista de finals del segle XIX i principis del XX i la cuina contemporània (a cavall entre la cuina tradicional i la cuina d'autor) que practiquen aquests dos mestres del fogons. Cada cartell té una resposta en forma de plat, de creació gastronòmica. Es tracta, en definitiva, d'explicar el cartellisme modernista una manifestació important del nostre art i la nostra cultura aprofitant l'art culinària dels nostres grans cuiners.


Heras, Gaig i Giralt-Miracle amb el llibre