Condis i la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) han subscrit un conveni de col·laboració pel qual aquesta empresa de distribució líder a Barcelona i Catalunya esdevé un dels principals patrocinadors de la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2014.
L'acord de patrocini l'han signat Pepa Aymamí, directora general del FICCG, i Enric Ezquerra, conseller director general de Condis, en presència de Josep Maria Pelegrí, president de la Candidatura i conseller en funcions d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya institució que, com hom sap, recolza incondicionalment aquest projecte de país.
Pelegrí, Aymamí i Ezquerra, després de signar l'acord de patrocini |
A partir d’avui mateix, i fins el final de la campanya, Condis serà un dels principals difusors de la Candidatura arreu de Catalunya. Mitjançant els seus prop de 400 establiments repartits per tot el territori, Condis comunicarà la Candidatura i farà partícips de la mateixa a tots els seus clients (350.000 persones/dia).
A més d'adherir-se a la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2014 i d'informar als seus clients sobre la mateixa en totes les seves botigues, Condis engegarà un paquet d'accions de col·laboració més interactives amb l'objectiu que aquests també puguin adherir-se a la Candidatura.
A més d'adherir-se a la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2014 i d'informar als seus clients sobre la mateixa en totes les seves botigues, Condis engegarà un paquet d'accions de col·laboració més interactives amb l'objectiu que aquests també puguin adherir-se a la Candidatura.
La signatura d'aquest acord de patrocini ha estat noticia a diversos mitjans de comunicació com La Vanguardia, Europa Press o Vilaweb, entre d'altres.