La plaça de St. Jaume plena de barrets i davantals |
La directora de l'Institut Català de la Cuina, Pepa Aymamí, va explicar tot el projecte en el programa Divendres de TV3 ahir mateix, juntament amb el cuiner Fermí Puig i altres persones relacionades amb el món de la gastronomia i la restauració. Aquests són els enllaços al programa:
Divendres TV3 (Part-1) / 19 març 2012
Divendres TV3 (Part-2) / 19 març 2012
D'altra banda, el magazin Connexió Barcelona que emet cada tarda Barcelona Televisió (BTV), també va dedicar ahir un ampli reportatge a la presentació de la campanya, amb entrevistes a diferents persones i professionals que es van donar cita al matí a la plaça de Sant Jaume per recolzar que la cuina catalana sigui Patrimoni de la Humanitat. Aquest és el reportatge:
Divendres TV3 (Part-1) / 19 març 2012
Divendres TV3 (Part-2) / 19 març 2012
D'altra banda, el magazin Connexió Barcelona que emet cada tarda Barcelona Televisió (BTV), també va dedicar ahir un ampli reportatge a la presentació de la campanya, amb entrevistes a diferents persones i professionals que es van donar cita al matí a la plaça de Sant Jaume per recolzar que la cuina catalana sigui Patrimoni de la Humanitat. Aquest és el reportatge:
Connexió Barcelona (BTV)