Consultoria de Comunicació per a empreses i institucions / Gabinet de Premsa
Comunicació estratègica / Comunicació de Crisi / Serveis personalitzats
Més de vint-i-cinc anys d'experiència (mitjans de comunicació, comunicació institucional, consultoria de comunicació)

20/3/12

Les televisions amb la cuina catalana

Els magazines de televisió de més audiència també es van fer ressò ahir de la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2013 després de la presentació que va tenir lloc al matí a Barcelona on prop de set-centes persones del món de la restauració i la gastronomia de Catalunya van omplir la plaça Sant Jaume amb barrets i davantals de cuiner per demanar a la UNESCO que reconegui la cuina tradicional de Catalunya com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
La plaça de St. Jaume plena de barrets i davantals
La directora de l'Institut Català de la Cuina, Pepa Aymamí, va explicar tot el projecte en el programa Divendres de TV3 ahir mateix, juntament amb el cuiner Fermí Puig i altres persones relacionades amb el món de la gastronomia i la restauració. Aquests són els enllaços al programa:

Divendres TV3 (Part-1) / 19 març 2012
Divendres TV3 (Part-2) / 19 març 2012

D'altra banda, el magazin Connexió Barcelona que emet cada tarda Barcelona Televisió (BTV), també va dedicar ahir un ampli reportatge a la presentació de la campanya, amb entrevistes a diferents persones i professionals que es van donar cita al matí a la plaça de Sant Jaume per recolzar que la cuina catalana sigui Patrimoni de la Humanitat. Aquest és el reportatge:

Connexió Barcelona (BTV)