Cuina Gestió
és l’encarregada de proporcionar als residents de la Residència
Sant Miquel Arcàngel tots els àpats, implementant al centre totes
les característiques tècniques i d’elaboració dels plats,
seguint la filosofia d'elaborar cuina casolana, de proximitat i amb
productes de temporada.
A
l'acte de col·locació de la placa de la Marca
Cuina Catalana
en la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa també han
assistit el director general de Cuina Gestió, Víctor Rafecas
acompanyat de diversos directius de l'empresa, i Pepa Aymamí,
directora general de la Fundació Institut Català de la Cuina i de
la Cultura Gastronòmica (FICCG), l'entitat que gestiona i promou la
Marca
arreu
del país.
Durant
l'acte el bisbe de Tortosa ha destacat que “els
avis han de menjar bé, ja que això els ajuda a mantenir un bon
estat d'ànim. He estat al capdavant de col·legis majors i seminaris
i sé per experiència pròpia que quan la cuina funciona i es menja
bé, la comunitat està més alegre i la convivència millora”.
El
director general de Cuina Gestió, Víctor Rafecas, ha destacat que
la Marca
és com una mena d'ISO de qualitat “que
ens estimula dia a dia a fer-ho millor i a cuinar amb els millors
cuiners i els millors productes”.
Finalment
Pepa Aymamí, directora general de la FICCG, ha destacat que “per
a la gent gran les receptes de sempre i la cuina tradicional no són
només alimentació sinó també una teràpia emocional, una
activació dels records, dels sentits, un exercici de memòria que
millora clarament el seu estat d’ànim i de salut”
Recull de premsa: La Vanguardia, Ebre diari, Canal 21 TV, Ebre expres, TVOnTV, Marfanta.com